Jestive slike

Jestive slike za torte, medenjake, lizalice i kapkejkove

Želite da ukrasite tortu, medenjake, lizalice, mafine? Da izgleda lepo? Nemate iskustva ili vremena? Nema problema! Na pravom ste mestu. Zato smo mi tu. Uštedite vreme, trud i novac.

Jestive slike? Od čega se prave? Kako se postavljaju? Na ova pitanja naći ćete ovde odgovore.

Koristimo dve vrste jestivog papira i jestive boje. Prvo i osnovno, jestivi papiri i boje koje mi koristimo su odobreni od FDA. Sertifikovani u Nemačkoj. Zdravstveno ispitani u Srbiji. Posedujemo Sertifikat Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Košer su i Halal.

Jestivu sliku i sličice poručite preko stranice Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači. Direktno preko ovog formulara, ili na našoj internet prodavnici.

Oblik i dimenzija

Ukrasite Vašu tortu jestivom slikom. Bilo koji oblik jestive slike možete naručiti. Bilo koju sliku ili fotografiju možete poslati. Uradićemo je najjeftinije i najkvalitetnije. Pun kolor. Odaberite jestiv papir. Izrada u roku 24-48h.

PORUČITE SADA

Neke od fotografija torti sa našim jestivim slikama

Znajte da su Jestive slike i sličice po želji. Broj sličica na listu zavisi od oblika i veličine sličica. Visoke rezolucije. Minimalna poružbina je jedan list. Sličice su nesečene. Dimenzije su od 20mm do 290mm. Prečnik 40mm-210mm. Prema tome, cene izrade jestivih slika su date po listu.

Fotografije Vaših torti možemo objaviti u albumu fotografije torti i medenjaka sa našim jestivim slikama i sličicama. Lica dece zamagljujemo da se ne vide.

Kvalitet zavisi od fotografije koju pošaljete. U našu uslugu ulazi obrada slike, jestivi papir i jestiva boja. Pretraga za istim ili sličnim slikama bolje rezolucije. Šaljemo pripremu slike Vama na potvrdu. Naše jestive slike naručuju širom sveta. Jestive slike i sličice šaljemo kurirskom službom. Moguće je i lično preuzimanje.

Reč-dve o jestivim papirima

Skrobni jestivi papir poznat kao “pirinčani papir”. Pravi se od krompirovog skroba. List jestivog skrobnog papira je težine oko 5 grama. Dimenzije 210mm x 297mm (format A4). Jeftiniji je od drugih jestivih papira. Zato je i jestiva slika jeftinija.

Jestiva slika rađena na skrobnom papiru postavlja se sat vremena pre posluženja torte. Ako niste dobro uradili i pripremili podlogu, vrlo brzo postaje talasasta.

Razlike između jestivih papira

Jestivi fondan papir je napravljen od fondana specijalnom tehnologijom. List je oko 40 grama. Formata je A4. Postavljen na foliju. Folija je po nekoliko milimetara duža od fondan papira. Znatno je skuplji od skrobnog. Zbog toga je jestiva slika skuplja. Prvo se folija pre postavljanja na tortu polako skida.

Postoji i šećerni papir koji se zove Dekor. Pojedini prodaju slike rađene na dekoru kao na fondanu. Dekor ima vidljivu foliju samo sa jedne strane. Fondan ima vidljivu foliju sa obe strane. Dekor jestivi papir ima miris vanile. Fondan nema. Slika koju uradimo na jestivom fondan papiru je sjajnija i “življa”. Ima jači intenzitet boja ali je i skuplja.

Napomena

Ne naplaćujemo i ne prodajemo crteže. Cena jestivih slika je naknada za vreme i potrošni materijal za vaše prilagođene jestive slike. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve slike u digitalnom obliku nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama. Oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava. Distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri.

Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Plaćate naše usluge, materijal i vreme provedeno u izradi vaše jestive slike koja je dozvoljena za jednokratnu ličnu upotrebu. Digitalne slike nisu naš licencirani proizvod. Ne prodajemo i ne tvrdimo vlasništvo nad slikama. Osim onih koje su naša kreacija i dizajn.

Pitanja i predloge možete postaviti preko naše stranice.

Vaš Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači