Kapkejk omotači

Kapkejk omotači i ogradice, Printani, Polufiligranski i Filigranski

Kapkejk omotači su pored izgleda i ukusa, za kapkejkove veoma važni. Kao aranžer slatkih stolova, poslastičar, organizator proslava, veoma vam je važan i izgled kapkejka. Odnosno u čemu se nalazi, kao i toper na njemu. Nebitno da li je u pitanju rođendan ili poslovna proslava, poželjno je imati za kapkejk omotač koji odražava tematiku proslave. O toperima možete pročitati na klikom na Toperi” u meniju. Možete ih poručiti na našoj online prodavnici.

Kapkejk omotače i ogradice printane radimo sa crtanim likovima, fotografijama. Ili sa logom kompanije koje nam Vi pošaljete. Radimo i pune kapkejk omotače od zlatnog metalik ogledalo kartona. Mogu biti u punom koloru u skladu sa toperima i čak bojom šlaga. Za posebne prilike, radimo filigranske kapkejk omotače u raznim bojama. Dostava je kurirskom službom, a moguće je i lično preuzimanje.

Kapkejk omotači i ogradice su visine od 45-60mm zavisno od modela. Prečnik baze odnosno donjeg dela je oko 50mm. Prečnik gornjeg otvora je oko 80-90mm, zavisno od modela.

Minimalna količina porudžbine je 6 komada. Veća količina mora biti deljiva sa 3 (12,15,18,…,96,99). Ali, uvek smo spremni za dogovor oko količina i cene. Informacije možete naći na ovom linku. Na tom linku možete izvršiti i porudžbinu. Ukoliko imate posebne zahteve ili želite dogovor o saradnji, možete nas kontaktirati i putem stranice
Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači . Možete i direktno odabrati na našoj internet prodavnici.

KAPKEJK OMOTAČI=>

Koristimo najkvalitetnije fabrički bojene kartone od 250gsm i više za filigranske i pun kolor kapkejk omotače. Za printane koristimo najbolje glossy kartone i boje.

Pošaljite fotografiju Vašeg slatkog stola ili kapkejkova da bi ih objavili, spremni smo da ostavimo i Vaše kontakt podatke ako želite.

Napomena

Mi naplaćujemo karton, boje i uslugu izrade kapkejk omotača za slike koje nam se pošalju. Mi ne naplaćujemo i ne prodajemo crteže, fotografije niti slike. Cena na kapkejk omotačima je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog kapkejk omotača. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su besplatne i nisu predmet prodaje.

Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašim prilagođenim kapkejk omotačima. Oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga.

Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (karton, boju, pakovanje) i vreme provedeno u izradi vašeg kapkejk omotača koji je dozvoljen za jednokratnu ličnu upotrebu. Ove digitalne slike nisu naš licencirani proizvod. Sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama. Osim pojedinih koje su naša kreacija i dizajn.

Pitanja i predloge možete postaviti direktno preko naše fb stranice.

Vaš Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači