Toperi i Stikeri

Printani i Tekstualni Toperi, Siluete
za torte, mafine i kapkejkove
. Stikeri za pop štapiće i slamčice.

Želite da imate samo za Vašu svečanu priliku dekoraciju za tortu, mafine ili kapkejkove? Da bude dekoracija po Vašoj želji i zamisli? Printani i Tekstualni topere za torte, mafine i kapkejkove i stikeri za pops štapiće su rešenje za Vas!

Toperi su nejestivi, jednostrani. Po posebnom zahtevu pravimo dvostrane topere kada oblik topera to omogućuje. Printani toperi, sa vašim ili našim tekstom radimo Tekstualne topere, a takođe i Siluete jednostrane i dvostrane. Dostava je kurirskom službom, a moguće je i lično preuzimanje.

Toperi mogu biti različitih dimenzija, od 1x1cm do 30x30cm kao i stikeri. Različitih oblika i dezena, u boji po želji. Možemo dizajnirati i kreirati topere kakve želite. Dovoljno je samo da nam date temu i mi ćemo Vam pripremiti nekoliko modela. Uvek smo spremni za dogovor oko dizajna i cene. Topere možete pogledati i poručiti preko stranice
Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači . Možete ih poručiti direktno na našoj internet prodavnici.

Tipovi topera – Printani i Tekstualni toperi

Printani toperi su sečeni po obliku slike ili fotografije. Jednostrano printani. Po zahtevu, toperi se rade i kao dvostrano printani. Nosač topera je drveni štapić ili plastificirana žica. Koristimo najkvalitetniji glossy karton svetskih marki. Pogledajte printane topere u obliku Srca sa porukom. Ili obliku Srca sa figuricom i porukom. Po posebnom zahtevu urađen dvostrani toper Filmska klapa. Sve druge printane topere možete pogledati, pročitati informacije o njima i poručiti ovde. Većina printanih topera mogu biti stikeri. Stikeri na svojoj poleđini imaju dvostrano lepljivu specijalnu trakicu za lepljenje na pops štapiće.

PRINTANI TOPERI=>

Jedinstvena dekoracija torte su Tekstualni toperi. Ako želite prefinjenu dekoraciju za tortu, pogledajte filigranski urađen dekorativni toper “Srećan rođendan” na ćirilici sa dekoracijom, zlatna metalik. Dovoljno je samo da pošaljete tekst koji želite. Mi ćemo uraditi dizajn kao što je ovaj toper. Bićete veoma zadovoljni. Koristimo najkvalitetnije fabrički bojene kartone od 250gsm i više. Tekstualne topere možete videti ovde

TEKSTUALNI TOPERI=>

Pošaljite fotografiju Vaše torte sa toperom da bi je objavili. Fotografije sa likom dece ne objavljujemo bez zamućivanja lica dece.

Ukoliko želite da tortu ukrasite Siluetama, i u toj želji Vam izlazimo u susret. Urađene na jednobojnom ili na zlatnom i srebrnom metalik ogledalo kartonu. Dimenzije su različite, po želji. Više o njima pogledajte ovde

TOPERI SILUETE=>

Napomena

Mi naplaćujemo karton, boje i uslugu izrade topera za slike koje nam se pošalju. Mi ne naplaćujemo i ne prodajemo crteže, fotografije niti slike. Cena na toperima je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog topera. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su besplatne. Nisu predmet prodaje.

Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašim prilagođenim toperima. Oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Plaćate naše usluge, materijal (karton, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vašeg topera koji je dozvoljen za jednokratnu ličnu upotrebu. Ove digitalne slike nisu naš licencirani proizvod. Sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama. Osim pojedinih koje su naša kreacija i dizajn.

Pitanja i predloge možete postaviti direktno preko naše fb stranice
Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači .

Vaš Centar9402 Jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači